Header slider

Kaldi Mobiel
Barista huren

Mogelijkheden

Iedereen heeft het recht op een goede kop koffie of thee. Buiten de deur ben je echter afhankelijk van derden. Kaldi speelt hier op in door topkwaliteit koffie en thee overal beschikbaar te maken. De Kaldi mobiele koffiebar is inzetbaar op elk denkbaar evenement. Van beurs tot buurtfeest tot braderie. Informeer naar de mogelijkheden!

Barista inhuren

Bij Kaldi Mobiel bent u op de juiste plek om professionele barista's te huren. Onze barista's hebben allemaal hun officiele SCAE Barista Level 1 certificaat. Voor een goede kop koffie draaien zij hun hand niet om. Een barista huren kan u ontzorgen op het gebied van de koffievoorziening op uw event.Naast het zetten van een verse kop koffie, of thee, is de barista ook een beetje gastheer. De barista zorgt voor de ontvangst van uw gasten of klanten met een lekkere cappuccino, espresso of andere koffie specialiteit. Onze barista's zetten hun koffie vanuit de Kaldi Mobiel, een Italiaanse Piaggio, omgebouwd tot mobiele koffiebar.

Qua apparatuur maken we gebruik van een 2 groeps Mirage van Kees van der Westen en een Mahlkonig molen ernaast. Deze combinatie haalt het beste in de barista naar boven. De apparatuur is 1, maar de barista is ook van grote invloed op het eindresultaat. Voeg aan de apparatuur, de barista nog eens 100% Rainforest Alliance gecertificeerde koffie toe en je hebt alle ingredienten om je gasten en/of klanten te verwennen met een heerlijk kop koffie.

Heb je interesse om een barista te huren? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Kaldi koffie & thee 2000 - 2013