Header slider

Kaldi Mobiel
Koffiemeubel huren

Mogelijkheden

Iedereen heeft het recht op een goede kop koffie of thee. Buiten de deur ben je echter afhankelijk van derden. Kaldi speelt hier op in door topkwaliteit koffie en thee overal beschikbaar te maken. De Kaldi mobiele koffiebar is inzetbaar op elk denkbaar evenement. Van beurs tot buurtfeest tot braderie. Informeer naar de mogelijkheden!

Koffiemeubel

De Kaldi Mobiel is een echte aandachtstrekker, maar soms kunnen de afmetingen niet juist uitkomen voor uw event. Dan hebben we een mooi alternatief. Het Kaldi Koffiemeubel.

Het meubel is geheel zelfvoorzienend. De watervoorziening is ingebouwd. Om te kunnen draaien is er op locatie 1 stopcontact nodig, gewoon normaal 230 V.

Op het meubel staat een 2 groeps Mirage espressomachine van Kees van der Westen. Qua capaciteit moet je, net als bij de Kaldi Mobiel, uitgaan van zo'n 110 consumpties in een uur.

Dit meubel is erg geschikt om bv in te zetten tijdens beurzen. Het meubel heeft een ingebouwd 40 inch televisiescherm voor het afspelen van een presentatie of om bv uw bedrijfslogo te tonen. U hoeft alleen een usb stick aan te leveren met de bestanden. Daarnaast kan de kleur van de ingebouwde LED verlichting aangepast worden aan uw wensen.

De afmetingen: 180 cm breed en 65 cm diep. Ideaal voor events met weinig ruimte, maar waar toch behoefte is aan een goede kop koffie of thee. Onze gecertificeerde barista zet elke koffievariant, van latte macchiato tot aan ristretto. Informeer via ons contactformulier naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Kaldi koffie & thee 2000 - 2013