Mobiele Koffiebar Heerhugowaard

E: heerhugowaard@www.kaldimobiel.nl
M: 06-49949343

Robert Blom is de franchisenemer die in Noord Holland aan het werk is. Hij combineert zijn werkzaamheden met zijn mobiele koffiebar Heerhugowaard met een eigen ijssalon. Zo is de combinatie van ijs en koffie eenvoudig in te huren voor jouw evenement!

In de regio Heerhugowaard is Robert met zijn Kaldi Mobiel een bekend gezicht. Grote kans dat je hem ergens op een beurs, bedrijfsevenement of festival tegen bent gekomen. Graag maakt hij lekkere espresso’s en cappuccino’s voor jouw gasten of klanten. Vanuit een Kees van der Westen tweegroeps Mirage espressomachine maakt hij elk gewenste koffie vers klaar.

Net zoals zijn andere Kaldi Mobiel collega’s komt Robert niet alleen in regio Heerhugowaard, maar is hij beschikbaar voor opdrachten uit het hele land. Hij vervoert zijn tot koffiebar omgebouwde Piaggio per aanhanger. Daardoor kan hij overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen.

koffiebar-offerte-aanvragen

De Kaldi espressomobiel heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu een ristretto is of een mooie latte macchiato. Robert draait zijn hand er niet voor om. Natuurlijk heeft hij zijn SCAE Level 1 certificaat, net als zijn collega Kaldi barista’s. Naast koffie schenkt Robert ook thee en indien gewenst kan hij ook of Iced Cappuccino of (warme) chocolademelk meenemen.

Verder zijn er verschillende opties voor iets erbij. In overleg is bijna alles mogelijk. Een muffin, brownie of misschien een croissantje bij de koffie? Vraag ernaar in het offerte formulier.

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Heerhugowaard, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we komen snel bij je terug.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Heerhugowaard.

mobiele koffiebar heerhugowaard