Header slider

Kaldi Mobiel
Mobiele Koffiebar Huren

Mogelijkheden

Iedereen heeft het recht op een goede kop koffie of thee. Buiten de deur ben je echter afhankelijk van derden. Kaldi speelt hier op in door topkwaliteit koffie en thee overal beschikbaar te maken. De Kaldi mobiele koffiebar is inzetbaar op elk denkbaar evenement. Van beurs tot buurtfeest tot braderie. Informeer naar de mogelijkheden!

Mobiele Koffiebar Huren

Een mobiele koffiebar huren? Dan ben je bij Kaldi Mobiel aan het juiste adres!

Met maar liefst 10 mobiele koffiebars in het land kunnen wij elk evenement aan. Door de landelijke spreiding is er altijd een mobiele koffiebar in de buurt beschikbaar.

Stel je wilt een mobiele koffiebar huren, bij ons betaal je een all inclusive prijs, wel zo overzichtelijk. Inbegrepen in de prijs is: koffie, thee, suiker, melk, kartonnen bekers en natuurlijk de huur van de mobiele koffiebar MET een SCAE gecertificeerde barista.

De enige extra kosten die doorberekend worden zijn reiskosten: 28 ct per km gerekend vanaf de beschikbare Kaldi Mobiel. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een partner die koffie verkoopt aan je gasten? Geen probleem, ook daarvoor zijn er mogelijkheden.

 

Meer informatie of offerte kun je direct aanvragen =>

 

 

 

Kaldi koffie & thee 2000 - 2013