Header slider

Kaldi Mobiel
Op evenementen

Mogelijkheden

Iedereen heeft het recht op een goede kop koffie of thee. Buiten de deur ben je echter afhankelijk van derden. Kaldi speelt hier op in door topkwaliteit koffie en thee overal beschikbaar te maken. De Kaldi mobiele koffiebar is inzetbaar op elk denkbaar evenement. Van beurs tot buurtfeest tot braderie. Informeer naar de mogelijkheden!

De prijzen voor het inhuren van Kaldi Mobiel

Onze ervaring is dat elke aanvraag maatwerk is. Maar om u een prijsindicatie te geven: we gaan bij het maken van een offerte uit van onderstaande tarieven:

Dagdeel van 4 uur
€ 425,- exclusief 21% btw,
inclusief koffie, thee, suiker, melk, disposables en Kaldi Mobiel met barista.

Voor dit tarief worden 150 consumpties geschonken.

Voor elke 25 consumpties extra wordt 19,95 euro exclusief 6% btw gerekend. Eventuele parkeerkosten zijn op basis van na calculatie. 

De enige extra kosten zijn reiskosten: 28 ct per km gerekend vanaf de beschikbare Kaldi Mobiel.

Dag 8 uur
€ 749,- exclusief 21% btw,
inclusief koffie, thee, suiker, melk, disposables en Kaldi Mobiel met barista.

Voor dit tarief worden 350 consumpties geschonken.

Voor elke 25 consumpties extra wordt 19,95 euro exclusief 6% btw gerekend. Eventuele parkeerkosten zijn op basis van na calculatie

De enige extra kosten zijn reiskosten: 28 ct per km gerekend vanaf de beschikbare Kaldi Mobiel.

Let op: deze tarieven zijn een leidraad. We komen ook voor opdrachten van een half uur of meerdere dagen. De prijs wordt daarop aangepast.

Weinig of geen budget? Wij komen ook op locatie om koffie en/of thee te verkopen. Dat scheelt u in de kosten en u heeft toch een leuke toevoeging aan uw evenement.

In overleg is veel mogelijk. We denken graag met u mee. Vraag hier een offerte aan en we gaan kijken hoe we koffie en thee catering op uw event zo goed mogelijk in kunnen vullen.

Kaldi koffie & thee 2000 - 2013