Wil je een barista huren? Bij Kaldi Mobiel ben je op de juiste plek om professionele barista’s te huren. Onze barista’s hebben allemaal hun officiële SCAE Barista Level 1 certificaat. Voor een goede kop koffie draaien zij hun hand niet om. Een barista huren kan je ontzorgen op het gebied van de koffievoorziening op jouw event.Naast het zetten van een verse kop koffie, of thee, is de barista ook een beetje gastheer. De barista zorgt voor de ontvangst van je gasten of klanten met een lekkere cappuccino, espresso of andere koffie specialiteit. Onze barista’s zetten hun koffie vanuit de Kaldi Mobiel, een Italiaanse Piaggio, omgebouwd tot mobiele koffiebar.

koffiebar-offerte-aanvragenQua apparatuur maken we gebruik van een 2 groeps Mirage van Kees van der Westen en een Mahlkonig molen ernaast. Deze combinatie haalt het beste in de barista naar boven. Ook de barista is ook van grote invloed op het eindresultaat. Voeg aan de apparatuur en de barista nog eens 100% Rainforest Alliance gecertificeerde koffie toe en je hebt alle ingrediënten om je gasten en/of klanten te verwennen met een heerlijk kop koffie.

Alleen een barista

Natuurlijk kun je ook alleen onze barista huren. Heb je zelf al een mooie plek in gedachten om een koffiemachine neer te zetten. Beschik je al over een espressomachine en een koffiemolen? Dan vraag je gewoon een offerte aan voor de optie “Barista Huren”. We komen dan snel bij je terug om te kijken hoe we samen zo optimaal mogelijk de koffiebeleving op jouw evenement in kunnen vullen. Indien je wel over de apparatuur beschikt, maar niet over de ingrediënten zoals koffiebonen, suiker, melk en koffiebekers dan kunnen we daar natuurlijk in overleg voor zorgen. Zo regelen we de hele koffie ( en thee ) catering op locatie om jouw gasten in de watten te leggen.

Barista Huren

Een barista huren? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier.