Barista Workshop aan huis

Wil jij de fijne kneepjes van het barista vak leren? Of heb je net een nieuwe espressomachine gekocht en wil je hiermee (beter) leren werken? Onze Kaldi Mobiel barista komt graag bij je thuis voor een persoonlijke workshop!

Onze barista geeft je tips & trucs en leert je de lekkerste espresso, cappuccino, latte macchiato of lungo te bereiden. Na de workshop kunnen jij en je visite thuis voortaan óók genieten van de lekkerste koffiespecialiteiten van barista-kwaliteit!

Inhoud workshop

De workshop duurt circa 1,5 uur. Het niveau van de workshop stemmen wij graag persoonlijk met je af voor het beste resultaat. Uitbreidingen zijn (in overleg) mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een latte-art workshop, waarbij je een meester wordt in het maken van mooie melkschuim hartjes.

Aantal personen

Wij hanteren een minimum van 2 personen. Het maximum aantal personen is afhankelijk van de geldende COVID-19 restricties. Per 26 juni 2021 is de maximale groepsgrootte komen te vervallen, waardoor we weer grotere groepen kunnen verwelkomen. Let op: De basisregels blijven wel gelden vanuit de overheid.

Kosten

De kosten bedragen € 49,50 per persoon (incl. BTW). Reiskosten worden doorberekend à € 0,29 per kilometer (retourrit).

Cadeaubonnen

Op zoek naar een uniek cadeau? Onze cadeaubon is hét presentje voor verjaardagen, het sinterklaasfeest of onder de kerstboom!

Bestellen?

  • Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op
  • Stuur een e-mail
  • Bel ons algemene telefoonnummer 038 466 9338 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur)