Op dit moment beschikken we over 11 Kaldi Mobiels en meerdere koffiebars. Hierdoor kunnen we elke grootte qua evenement aan. Een buurtfeest voor 50 personen of de koffievoorziening voor een groot festival waar al onze Mobiels ingezet worden is geen probleem. Enkele feiten:

– stroomverbruik: verbruik is ongeveer 4500 watt. De Mobiel wordt aangesloten op 1 stopcontact, gewoon 230 V. In verband met het verbruik wel liefst een vrije stroomgroep, waar niet veel of geen andere apparaten op aangesloten zijn. Is er geen stroom voor handen? Geen probleem, elke Mobiel beschikt over aggregaten die ingezet kunnen worden waar nodig. We zijn dus echt “mobiel”.

– capaciteit: een Kaldi Mobiel met 1 barista zet ongeveer 100 consumpties in een uur. Afhankelijk van het evenement kan een 2e barista ingezet worden. De capaciteit van 1 Kaldi Mobiel gaat dan naar 125-150 consumpties per uur. Mocht het nodig zijn om binnen een bepaalde tijd veel gasten of klanten van koffie en thee te voorzien dan kun je meerdere Mobiels inzetten.

koffiebar-offerte-aanvragen– afmetingen: de Kaldi Mobiel is in gesloten vorm ongeveer 270 cm lang, 135 cm breed en 170 cm hoog. Soms moet een Mobiel op locatie ergens naar binnen gereden worden. Houdt dus rekening met deze afmetingen. Als het niet past dan is een koffiemeubel wellicht een goed alternatief.

– apparatuur: wij maken onze koffies vanuit een Mirage Duette van Kees van der Westen. Naast de Mirage staat een Mahlkonig grind-on-demand K30 koffiemolen. Dit duo zorgt, samen met de barista, voor een uitstekende kop koffie, espresso of cappuccino.

– wat serveren we: ristretto, espresso, lungo of americano ( de gewone koffie ), cappuccino, latte macchiato, caffe latte, thee. En in het voorjaar/ zomer lekkere Iced Cappuccino en in de winter ( warme ) chocolademelk, indien gewenst met slagroom. Op verzoek kunnen we ook zorgen voor een frisdrankje of voor kinderen bv een glaasje ranja. Een lekkere muffin, grote koek of wat cantuccini bij de koffie? Geen probleem, geef ons je wensen door, vraag hier een offerte aan en wij laten weten wat er mogelijk is.

Feiten over Kaldi Mobiel