Van aanvraag tot heerlijk warm kopje koffie – Kaldi Mobiel zet zich in voor dé perfecte koffiebeleving

Het is maadagochtend en er komt een aanvraag binnen voor Kaldi Mobiel op het hoofdkantoor in Zwolle. Het gaat om een bruiloft in de omgeving van Breda. Direct gaan wij aan de slag om te kijken wat de klant in gedachte heeft. Ze willen graag een piaggio met barista om de gasten te voorzien van een lekker bakje kwaliteitskoffie van Kaldi.

Is er stroom aanwezig? Wie is de dichtsbijzijnde beschikbare barista en kan hij vers water krijgen in de omgeving voor zijn piaggio? Hoe zit het met het parkeren? Elke opdracht is maatwerk. Wij zoeken het uit en sturen de klant een scherp geprijsde offerte. We stellen de barista op de hoogte en zetten de optie in de agenda. De klant belt ons; hij wil graag een lekker koekje bij de koffie. Geen probleem, wij regelen het. De klant is enthousiast en gaat akkoord met de offerte.

Een paar dagen voor de opdracht neemt onze barista contact op met de klant om een aantal concrete zaken door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Omdat de piaggio’s van Kaldi Mobiel vrijwel overal kunnen parkeren is de klant koning. Wil je ons op de achtergrond of meer centraal? Geen probleem. Wil je binnenshuis genieten van onze koffie & theespecialiteiten maar past de piaggio niet door de deur? Geen probleem; Kaldi Mobiel levert ook losse koffiemeubels of enkel een barista (eventueel voor workshops).

Op de dag van de bruiloft is de barista een uur van tevoren aanwezig om op te bouwen en de koffiemachines warm te laten worden zodat alles paraat staat als de gasten arriveren. De barista maakt een praatje met de gasten en beantwoord wat vragen over onze koffie. Ondertussen schenkt hij cappuccino, espresso en latte-macchiato. De sfeer is gemoedelijk en zowel het bruidspaar als de gasten zijn tevreden.

Met onze professionele service is Kaldi Mobiel een begrip geworden in het verzorgen van koffie & thee catering op evenementen. Kwaliteitsservice leveren en een bijdrage kunnen leveren aan een onvergetelijke dag is ons credo.

Ook benieuwd wat Kaldi Mobiel voor jouw evenement kan betekenen? Neem contact met ons op via 038-4669338 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Categorieën: Nieuws