Kaldi Mobiel Heerhugowaard is uitgeroepen tot ‘Franchisenemer van het jaar 2018’! Deze titel laat zien dat de franchisenemer op meerdere punten uitblinkt en gewaardeerd wordt voor zijn enthousiasme en harde werken.

Zondag 27 januari had Kaldi haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor alle franchisenemers. Hier zijn de ‘Franchisenemers van het jaar 2018’ bekend gemaakt. De winnaars van deze prestigieuze titel hebben met trots de wisseltrofeeën en certificaten in ontvangst genomen en ontvingen een mooie cadeaucheque.

Kaldi Mobiel Heerhugowaard
Robert Blom van Kaldi Mobiel Heerhugowaard won de titel van Franchisenemer van het jaar 2018 in de categorie mobiel. Hij maakt met passie de lekkerste espresso’s en cappuccino’s op bedrijfsevenementen en festivals. Naast de Kaldi Mobiel heeft Robert ook ijssalon Senza, zo kan hij een mooi breed aanbod aanbieden. Net zoals zijn andere Kaldi Mobiel collega’s komt Robert niet alleen in regio Heerhugowaard, maar is hij beschikbaar voor opdrachten uit het hele land. Hans Tietema:“Door altijd secuur en met veel plezier en enthousiasme te werken is Robert met recht een visitekaartje voor Kaldi te noemen.”

 

Categorieën: Nieuws