Cateraar Albron, verantwoordelijk voor het verzorgen van catering op honderden locaties in Nederland, heeft gekozen voor Kaldi Mobiel als een van de externe partners voor het verzorgen van koffie en thee catering op locatie.

Albron is onder meer verantwoordelijk voor de catering en horeca op locaties als Paleis Soestdijk, Paleis Het Loo en de Keukenhof.

Voor diverse bedrijfsevenementen en ook voor evenementen op locaties als bovengenoemde gaan het komende jaar een vaste pool van foodtrucks aan de slag om de gasten van wat lekkers te voorzien.

Net als Kaldi Mobiel gaat ook Albron voor duurzaamheid. Bij Kaldi Mobiel blijkt dit onder andere uit het gebruik van een koffie uit het Rainforest Alliance assortiment. Rainforest Alliance is een keurmerk wat ook gebruikt wordt door bv Chiquita op de bananen.

Kaldi Mobiel gebruikt een koffie die voor 100% komt van een gecertificeerde koffieplantage, de Rainforest Alliance Azteca koffie met bonen uit Honduras, Peru en Brazilië. Een krachtige intense koffie met smaaktonen van chocolade, die perfect is voor het serveren van een lekkere kop koffie op evenementen.

In 2018 zul je dus regelmatig ergens in het land een Kaldi Mobiel tegenkomen op een locatie waar Albron de catering verzorgt.

koffiebar paleis soestdijk