Al jaren zijn ze te vinden op het terrein van het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle. De mobiele koffiebars van Kaldi Mobiel. Aan de lopende band maken de barista’s van Kaldi espresso’s, koffies, cappuccino’s en af en toe een kopje thee voor de bezoekers van het grootste Bevrijdingsfestival in Nederland. Afhankelijk van het weer is er ook Iced Cappuccino te krijgen, of als het wat kouder is warme chocolademelk. Indien gewenst met een lekkere toef slagroom.

bf02018

De afgelopen edities waren er afwisselend 3 of 4 Kaldi Mobiele koffiebars operationeel. Die samenwerking beviel zo goed dat er met Food & Beverage partner Loc7000 en de organisatie van het BFO is besloten om Kaldi de hele koffievoorziening te gunnen. Voor de 2018 editie zullen er 4 espressobars van Kaldi te vinden zijn verspreid op het terrein. Zo zullen we te vinden zijn op het familieterrein, “het Eiland”, op het hoofdveld bij de skatebaan en op de boulevard op de Wethouder Alferinkweg.

koffie bar op een festival

Drukte op het familieterrein

Daarnaast zal er dit jaar voor het eerst een centrale koffievoorziening komen. Samen met de organisatie zal dit nog verder ingevuld worden, maar op een centrale plek op het terrein komt een Kaldi Koffie Corner. Vanuit twee mobiele koffiebars zullen de bezoekers van het festival van een goede kop koffie voorzien worden. Kaldi Mobiel ondernemer Dithmar Huijsman kijkt er naar uit. “Het bevrijdingsfestival is een van de hoogtepunten van het jaar. Hard werken, want de afgelopen jaren hebben we rond de duizend koppen koffie gemaakt over de hele dag per Kaldi Mobiel, maar een erg leuk event om te doen. De diversiteit aan mensen, die hier allemaal komen om een leuke tijd te hebben, maakt het festival gewoon een groot feest.”

koffiebar op bevrijdingsfestival

In de rij om op te warmen s'avonds

Kaldi is als Zwols bedrijf trots op deze samenwerking met dit grootse Zwolse festival. We houden jullie verder op de hoogte van de ontwikkelingen!


Categorieën: FestivalNieuws