De Kaldi Mobiele espressobar verzorgt graag koffie op een bruiloft. Een ervaren barista ( een meester koffiezetter ) zet je gasten elke gewenste koffiespecialiteit voor. Van ristretto tot aan een lekkere latte macchiato. Thee wordt niet vergeten. We hebben een ruim assortiment aan goede thee. Wat denk je van een pepermunt thee, een mooie Rooibos, een vruchtenthee of de klassieke Earl Grey. Indien gewenst kunnen we ook wat lekkers bij de koffie verzorgen. Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Ook zou je je bruidstaart bij de mobiele koffiebar neer kunnen zetten, zodat je gasten naast de koffie op een bruiloft ook een stuk gebak gelijk kunnen krijgen. Een compleet plaatje dus.

Dit alles maken wij voor je gasten klaar vanuit onze Kaldi Mobiel. Een Italiaanse Piaggio omgebouwd tot een complete koffie en theebar op een paar vierkante meter. Wil je je gasten bij de receptie of na het diner net even extra verwennen? Dan mag de Kaldi Mobiel niet vergeten worden. We hebben meerdere Mobiels beschikbaar en kunnen daardoor elke grootte qua bruiloft aan. Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel ons gewoon even op 038-4669338 om je wensen door te geven.

koffiebar-offerte-aanvragen

Een bruiloft is een bijzondere dag en je wilt natuurlijk graag dat op je eigen grote dag alles tot in de puntjes verzorgd is. Je hebt een mooie bruidstaart uitgekozen en bent nu op zoek naar goede koffie op een bruiloft. Onze barista is tegelijk gastheer en zorgt ervoor dat elk kopje koffie wat geserveerd wordt op je bruiloft bijdraagt aan een onvergetelijke dag, want dat moet je bruiloft natuurlijk zijn. Een dag om nooit te vergeten.

mobiele koffiebar bruiloft