Afgelopen jaar heeft Kaldi Mobiel voor het eerst de koffie verzorgd tijdens de Tulpenrallye en dat beviel zo goed dat sponsor Detron ICT ook dit jaar weer van onze diensten gebruik wilde maken.

De Tulpenrallye is een van de bekendste oldtimer rally’s. Elk jaar is de start ergens anders en in 7 etappes wordt de grens van Nederland weer bereikt. Dit jaar doen zo’n 200 oldtimers mee. De start is dit jaar in het zuiden van Frankrijk, in Mandelieu om precies te zijn. Op 5 mei gaan daar de eersten van start om middels een mooie route Nederland weer te bereiken. De finish is in Valkenburg, dus mocht je niets te doen hebben reis dan af naar het Zuiden op 12 Mei.

Kaldi Mobiel verzorgt tijdens de start en bij een tussenstop met twee koffie Piaggio’s de koffie en thee catering. Een mooi avontuur en een geweldig event om mee te maken. Aldus Chris van der Kooij van Kaldi Mobiel Den Haag die voor de tweede keer meegaat. Jaap de Gruijter van Kaldi Mobiel Zwolle sluit als tweede koffiewagen aan.

Tylpenrallye koffie

Naast de Tulpenrallye zijn er nog 2 autorally’s waar Kaldi in opdracht van Detron ICT de koffie gaat verzorgen. De Alzheimer Rally op 13 April is de eerste en in Juni vindt de Jeroen Bosch Rally plaats. Ook daar gaan we de rijders van een goede kop koffie voorzien, of thee indien gewenst natuurlijk.

Kaldi Mobiel verheugt zich op de nieuwe samenwerking en gaat er alles aan doen om ook dit jaar weer tevreden gezichten te krijgen.