De koffiekar van Kaldi Mobiel is een echte aandachtstrekker, maar soms kunnen de afmetingen niet juist uitkomen voor jouw evenement. Dan hebben we een mooi alternatief. De Kaldi Koffiebar in 2 varianten.

Het meubel is geheel zelfvoorzienend. De watervoorziening is ingebouwd. Om te kunnen draaien is er op locatie 1 stopcontact nodig, gewoon normaal 230 V.

koffiebar-offerte-aanvragen

Op het meubel staat een 2 groeps Mirage espressomachine van Kees van der Westen. Qua capaciteit moet je, net als bij de Kaldi Mobiel, uitgaan van zo’n 110 consumpties in een uur.

Dit meubel is erg geschikt om bv in te zetten tijdens beurzen. Het meubel heeft een ingebouwd 40 inch televisiescherm voor het afspelen van een presentatie of om bv je bedrijfslogo te tonen. Je hoeft alleen een usb stick aan te leveren met de bestanden. Daarnaast kan de kleur van de ingebouwde LED verlichting aangepast worden aan je wensen.

kaldi koffiemeubel

De afmetingen: 180 cm breed en 65 cm diep. Ideaal voor events met weinig ruimte, maar waar toch behoefte is aan een goede kop koffie of thee.

Naast dit hoogglans witte meubel hebben we ook een stoerdere variant in grof steigerhout. Deze steigerhouten koffiebar bestaat uit 2 blokken van ongeveer 1m2. Dus in totaal heb je 2 bij 1 meter beschikbare ruimte nodig voor dit meubel. Als het erg krap is kan ook 1 blok ingezet worden.

kaldi houten koffiebar

Een koffiebar is met of zonder apparatuur te huren. Mocht je al apparatuur hebben, maar nog geen goede bar of wel een bar maar nog geen apparatuur, geen probleem. Samen met een barista en ingrediƫnten vullen wij het gat voor je op.

We hebben dus altijd een gepaste oplossing voor de koffie en thee catering op jouw event.

Onze gecertificeerde barista zet elke koffievariant, van latte macchiato tot aan ristretto. Informeer via ons contactformulier naar de mogelijkheden en prijzen.