Ben je op zoek naar een koffiebar voor feesten en partijen? Niet verder zoeken. Je bent bij Kaldi Mobiel op de juiste plek. Voor elk feest heeft Kaldi Mobiel een oplossing op maat.

Het leukste is natuurlijk een Kaldi Piaggio, zo’n schattig Italiaans koffiekarretje zorgt voor extra sfeer op je feestje of partij. Achter de koffiebar staat een echte barista, ook wel meester koffiezetter, genoemd. Dat betekent dat iemand echt goed koffie kan zetten. Een goede kop koffie zetten is een vak en de barista’s van Kaldi Mobiel beheersen dat als de beste.

Lekkere koffie op een feest

Een ristretto, cappuccino of lekkere latte macchiato wordt ter plekke vers voor jou en je gasten klaargemaakt. Naast dat de barista goede koffie kan zetten is hij of zij ook nog eens gastheer of gastvrouw. Vaak worden gasten ontvangen met een kop koffie en is het het eerste contactmoment. Onze mensen zorgen ervoor dat jouw gasten in de watten worden gelegd en verwend worden met een kopje koffie naar hun smaak.

koffiebar-offerte-aanvragen

Een mooie koffiebar voor feesten wordt steeds meer gevraagd. Een “gewoon” kopje koffie uit een kan met koffie is niet meer voldoende. Als je je gasten iets goeds voor wilt schotelen ontkom je er niet aan om de koffieservice uit te besteden. Hoe leuk is het om er iets speciaals van te maken. Een mobiele koffiebar voegt echt wat toe en geeft een originele touch aan je feest.

We doen meer dan alleen de koffieservice. Als je de gasten van het feest ook wat anders wilt laten kiezen dan kunnen we ook bijvoorbeeld fris fruit water meenemen of als er kinderen zijn limonade of iets van chocolademelk of fristi.

Iets erbij kan ook, standaard serveren we al een klein koekje bij de koffie, dit is inbegrepen in de prijs. Mocht je iets anders willen dan gaan wij dat voor je regelen, (bijna) alles is mogelijk.

koffiebar voor feesten