Een koffiekar, of ook wel koffie tuktuk genoemd, huren doe je natuurlijk bij Kaldi Mobiel. Kaldi Mobiel beschikt over maar liefst 11 koffiekarren. En naast de koffietuktuk’s zijn er ook verschillende koffiemeubels beschikbaar in de uitstraling die je wenst. Bijvoorbeeld van steigerhout of een strak wit koffiemeubel met lcd scherm waar je je logo of zelfs een video op kan tonen.

Als je een koffiekar huurt van Kaldi Mobiel weet je dat je je geen zorgen hoeft te maken over de koffie catering op jouw event. Wij zijn al jaren een graag geziene gast op kleine en grote events om de koffie en thee te verzorgen. Onze barista’s zijn getraind om jou de lekkerste koffies voor te schotelen. Van ristretto tot americano of caffe latte. Geen koffiespecialiteit is te gek. Daarnaast zijn we tegelijk ook een beetje gastheer of vrouw. We ontvangen jouw gasten met een glimlach en een lekkere kop koffie of thee.

Een koffiekar van Kaldi is uitgerust met een tweegroeps espressomachine met een capaciteit van ongeveer 100 koppen per uur. De mooie uitstraling van de machine en bijbehorende koffiemolen komen in de zwarte Piaggio APE 50 goed tot hun recht. Een ware aanwinst voor jouw event.

koffiebar-offerte-aanvragen

Omdat we beschikken over meerdere koffie tuktuks kunnen we elke grootte qua evenement aan. Een intieme verjaardag voor 30 personen of een mega festival net als het Bevrijdingsfestival in Zwolle voor 100.000 gasten, alles kan. Natuurlijk passen we de prijs aan op het soort event en het aantal uren wat er gevraagd wordt.

Indien gewenst kunnen we naast de koffie of thee ook wat lekkers serveren. In overleg is alles mogelijk. Wil je gebak van de warme bakker, of vind je een thuis gemaakte muffin of brownie ook al lekker? Een ontbijtje? Voor elk budget hebben we een oplossing.

Naast koffie en thee schenken we op verzoek ook ranja voor de kleine aanwezigen. Als frisse noot naast onze koffie en thee kunnen we ook een fris fruitwater serveren, in de winter (warme) chocolademelk en in de zomer Iced Cappuccino. Zo zet je je gasten altijd wat lekkers voor.

Vraag hiernaast een offerte aan en we komen snel met een gepast voorstel.

koffiekar