Een mobiele barista inhuren doe je bij Kaldi Mobiel. Kaldi Mobiel beschikt over verschillende koffiebars, koffiemeubels en omgebouwde Piaggio’s. Natuurlijk komt daar iemand bij die ook de koffiemachines kan bedienen. Al onze barista’s zijn SCAE gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze koffie kunnen zetten volgens de richtlijnen van de SCAE, het wereldwijde koffie-orgaan. Ook in Nederland zit een afdeling van de SCAE en er zijn een aantal trainers die examens mogen afnemen. Als je het examen goed hebt afgelegd ontvang je een erkend certificaat en al onze barista’s beschikken dus over zo’n certificaat.

Wat doet een mobiele barista verder? Koffiezetten is een ding natuurlijk, maar tegelijk is onze barista ook een beetje gastheer of gastvrouw. Vanuit de mobiele espressobar zet de barista de lekkerste koffiespecialiteiten voor jouw gasten of klanten.

koffiebar-offerte-aanvragen

Als je een mobiele barista in wil zetten op je eigen event dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vul het aanvraag formulier in en wij komen snel bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.