Mobiele Koffiebar Amsterdam

E: amsterdam@www.kaldimobiel.nl
M: 06-44737080

Rob Kruitbosch en Fergus Riem Vis bedienen met de Kaldi Mobiel gasten en klanten in de regio Amsterdam. Sinds juni zijn zij onze nieuwste Kaldi Mobiel ondernemers.

Al vele jaren verwennen zij mensen met een goede kop koffie of thee. Je treft de tot koffiebar omgebouwde Piaggio op bedrijfsevenementen, beurzen of festivals. Hierbij schenken ze voor jou de beste kopjes koffie vanuit een Kees van der Westen tweegroeps Mirage koffiemachine! Naast koffie bereiden Rob en Fergus cappuccino’s, latte macchiato’s, americano’s en andere koffiespecialiteiten.

Beide mannen hebben liefde voor koffie. De twee hebben al veel ervaring met het schenken van koffie en thee met een mobiele koffie kar. Naast de Kaldi Mobiel hebben zij een stijlvolle Italiaanse koffiebus, van waaruit koffie en thee wordt geserveerd.

Net als de andere Kaldi Mobiels in Nederland is Rob beschikbaar door het hele land. Hij vervoert zijn Kaldi mobiele espressobar in een aanhanger. Daardoor kan hij overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen.

.

koffiebar-offerte-aanvragen

Kaldi Mobiel heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu mooie latte macchiato is of een ristretto, Rob draait zijn hand er niet voor om. Natuurlijk heeft hij zijn SCAE Level 1 certificaat, net als zijn collega Kaldi barista’s.

Naast koffie schenkt Rob ook diverse soorten thee op verzoek zijn verse munt en gember thee beschikbaar. En indien gewenst kan hij ook of Iced Cappuccino (Caffe Crema), (warme) chocolademelk of sojamelk/havermelk meenemen. Verder zijn er verschillende opties voor iets erbij. In overleg is bijna alles mogelijk. Een muffin, brownie of misschien een croissantje bij de koffie?

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Amsterdam, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we komen snel bij je terug.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Amsterdam.Kaldi Mobiel Amsterdam in actie