Mobiele Koffiebar Amsterdam

E: amsterdam@www.kaldimobiel.nl
M: 06-28571703

Dicky Zuiderveld geeft leiding aan het team van Kaldi Mobiel Amsterdam en verzorgt met veel passie koffie op locatie door heel Nederland. Met één van onze charmante Piaggio koffiekarren of één van onze stijlvolle koffiebars kunnen onze professionele barista’s uw gasten zowel binnen als buiten een uitgebreid koffie en thee menu serveren.

Doordat onze koffie, service en presentatie altijd van hoge kwaliteit is, wordt het koffiemoment verzorgt door Kaldi Mobiel Amsterdam altijd door de bezoekers gewaardeerd!

Van beurs tot foodtruck festival, van pers event tot bruiloft, van klein intiem feestje tot een bedankje voor uw werknemers, Kaldi Mobiel Amsterdam maakt er altijd iets speciaals van en is zeker van toegevoegde waarde!

koffiebar-offerte-aanvragen

Mocht het zo zijn dat u uw gasten nog iets anders te drinken wilt aanbieden zoals ijskoffie, chocomelk, frisdrank, bier of wijn dan kunnen wij dat uiteraard voor u verzorgen. Iets lekkers zoals een muffin of een koek, een croissant, een broodje, een serieus ontbijt of een lunch, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Kaldi Mobiel Amsterdam staat voor top service én kwaliteitskoffie en thee op elke locatie en op ieder moment. Contact ons vandaag nog!

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Amsterdam, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we komen snel bij je terug.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Amsterdam.

Kaldi Mobiel Amsterdam Piaggio