Mobiele Koffiebar Bergen op Zoom

E: bergenopzoom@www.kaldimobiel.nl
M: 06-24988146

Ger Haverkamp was de eerste franchisenemer die een tweede koffiebar erbij nam. Hij had een vliegende start en toen de mogelijkheid zich voordeed om een tweede mobiele koffiebar te beginnen bedacht hij zich geen moment. Daarnaast heeft Ger inmiddels ook losse koffiemeubels en losse machine beschikbaar voor verhuur.

In de regio Bergen op Zoom is Ger met zijn Kaldi Mobiel een bekend gezicht. Grote kans dat je hem ergens op een beurs, bedrijfsevenement of festival hebt gezien. Graag maakt hij lekkere koffie’s en cappuccino’s voor jouw gasten of klanten. Vanuit een Kees van der Westen tweegroeps Mirage koffiemachine maakt hij elk gewenste koffiespecialiteit klaar.

Net zoals zijn Kaldi Mobiel collega’s komt Ger niet alleen in regio Bergen op Zoom. Hij is beschikbaar voor opdrachten uit het hele land, ook in BelgiĆ«. Hij vervoert zijn tot koffiebar omgebouwde Piaggio’s per busje. Daardoor kan hij overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen.

koffiebar-offerte-aanvragen

De Kaldi Mobiele espressobar heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu een ristretto is of een mooie cappuccino met een leuk figuurtje. Ger draait zijn hand er niet voor om. Natuurlijk heeft hij z’n SCAE Level 1 certificaat, net als zijn collega Kaldi barista’s. Naast koffie schenkt Ger ook thee, eventueel zelfs vanuit een hele opgemaakte theebar en indien gewenst kan hij ook of Iced Cappuccino, (warme) chocolademelk meenemen of zelfs verse leuk gepresenteerde fruitsappen.

Verder zijn er verschillende opties voor iets erbij. In overleg is bijna alles mogelijk. Een muffin, brownie of misschien een croissantje bij de koffie? Vraag ernaar in het offerte formulier.

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Bergen op Zoom, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we komen snel bij je terug.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Bergen op Zoom.

Mobiele Koffiebar Bergen op Zoom