Mobiele Koffiebar Den Haag

E: denhaag@www.kaldimobiel.nl
M: 06-24793265

Chris van der Kooij bedient met zijn Kaldi mobiele koffiebar Den Haag gasten en klanten in zijn regio. Al vele jaren verwent hij mensen met een goede kop koffie of thee. Hoogtepunt voor Chris tot nu toe in zijn barista carrière is het figureren in een heuse Hollywood film. In de kaskraker “The Hitmen’s Bodyguard” is Chris kort te zien met zijn koffiemobiel naast sterren als Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson.

In Den Haag en omgeving is Chris met zijn Kaldi Mobiel een bekend gezicht. Grote kans dat je hem ergens op een beurs, bedrijfsevenement of festival tegen bent gekomen. Graag maakt hij lekkere espresso’s en cappuccino’s voor jouw gasten of klanten. Vanuit een Kees van der Westen tweegroeps Mirage koffiemachine maakt hij elk gewenste koffiespecialiteit vers klaar.

Evenals zijn andere Kaldi Mobiel collega’s komt Chris niet alleen in Den Haag, maar is hij beschikbaar voor opdrachten uit het hele land en . Hij vervoert zijn tot koffiebar omgebouwde Piaggio in een mooie bus. Daardoor kan hij overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen.

koffiebar-offerte-aanvragen

De Kaldi Mobiele espressobar heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu een ristretto is of een mooie latte macchiato. Chris draait zijn hand er niet voor om. Natuurlijk heeft hij zijn SCAE Level 1 certificaat, net als zijn collega Kaldi barista’s. Naast koffie schenkt Chris ook thee en indien gewenst kan hij ook of Iced Cappuccino of (warme) chocolademelk meenemen.

Verder zijn er verschillende opties voor iets erbij. In overleg is bijna alles mogelijk. Een muffin, brownie of misschien een croissantje bij de koffie? Vraag ernaar in het offerte formulier.

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Den Haag, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we komen snel bij je terug.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Den Haag.

mobiele koffiebar den haag