Mobiele Koffiebar Hilversum

E: hilversum@www.kaldimobiel.nl
M: 06-44364884

Robert van Gaalen werkt al jaren in de koffiewereld. Op verschillende vlakken en bij leuke bedrijven in de koffiebranche heeft hij ervaring op gedaan en nu werkt hij al sinds 2012 met zijn Kaldi mobiele koffiebar Hilversum.

In de regio Hilversum is Robert met zijn Kaldi Mobiel een bekend gezicht. Grote kans dat je hem ergens op een beurs, bedrijfsevenement of festival hebt gezien. Graag maakt hij lekkere espresso’s en cappuccino’s voor jouw gasten of klanten. Vanuit een professionele Kees van der Westen tweegroeps Mirage koffiemachine maakt hij elk gewenste koffiespecialiteit klaar.

Net zoals zijn Kaldi Mobiel collega’s komt Robert niet alleen in regio Hilversum, maar is hij beschikbaar voor opdrachten uit het hele land. Hij vervoert zijn tot koffiebar omgebouwde Piaggio per aanhanger. Daardoor kan hij overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen.

koffiebar-offerte-aanvragen

De Kaldi Mobiele espressobar heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu een ristretto is of een mooie cappuccino met een leuk figuurtje. Robert draait zijn hand er niet voor om. Natuurlijk heeft hij z’n SCAE Level 1 certificaat, net als zijn collega Kaldi barista’s. Naast koffie schenkt Robert ook thee en indien gewenst kan hij ook of Iced Cappuccino, (warme) chocolademelk meenemen.

Verder zijn er verschillende opties voor iets erbij. In overleg is bijna alles mogelijk. Een muffin, brownie of misschien een croissantje bij de koffie? Vraag ernaar in het offerte formulier.

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Hilversum, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we komen snel bij je terug.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Hilversum.

Mobiele Koffiebar Hilversum