Koffiebar huren? Dan ben je bij Kaldi Mobiel aan het juiste adres!

Met maar liefst 11 mobiele koffiebars in het land kunnen wij elk evenement aan. Door de landelijke spreiding is er altijd een mobiele koffiebar in de buurt beschikbaar.

Stel je wilt een mobiele koffiebar huren, bij ons betaal je een all inclusive prijs, wel zo overzichtelijk. Inbegrepen in de prijs is: koffie, thee, suiker, melk, kartonnen bekers en natuurlijk de huur van de mobiele koffiebar MET een SCAE gecertificeerde barista.

koffiebar-offerte-aanvragen

De enige extra kosten die doorberekend worden zijn reiskosten: 28 ct per km gerekend vanaf de beschikbare Kaldi Mobiel. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Een koffiebar huren die je ontzorgt op het gebied van koffie en thee catering kan niet makkelijker. Past onze koffiebar niet in de ruimte die jij voor ogen hebt. We hebben ook diverse koffiemeubels. Losse barren waar apparatuur opgezet kan worden. Meer informatie over deze meubels vind je op deze pagina. Er is dus altijd een oplossing.

Een koffiebar voegt wat toe aan je evenement. Het is vaak het eerste contactmoment van je klanten of gasten en als dat eerste kopje koffie goed is dan is dat een goed begin voor de rest van de dag. Onze barista is vaak gastheer of vrouw, ontvangt de mensen en maakt vervolgens elk gewenste koffiespecialiteit vers klaar. Met een goed verhaal over de koffie en een mooi plaatje zoals bijvoorbeeld wat latte art en de toon is gezet voor een heerlijke dag.

Koffiebar Huren bij Kaldi Mobiel

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een partner die koffie verkoopt aan je gasten? Geen probleem, ook daarvoor zijn er mogelijkheden. We kunnen afspraken maken over de omzet, indien heel interessant kunnen we bijvoorbeeld wat commissie afdragen over de omzet. Zo hebben we er beide belang bij.

Meer informatie of offerte kun je direct aanvragen =>