Mobiele Koffiebar Leeuwarden

E: info@www.kaldimobiel.nl
T: 038-4669338

Ben je op zoek naar mobiele koffiebar Leeuwarden? Kaldi Mobiel beschikt over 11 mobiele espressobars en diverse koffiemeubels kan zeker wat voor je betekenen. Onze barista’s in de buurt van Leeuwarden komen graag jouw kant op om je klanten of gasten van een lekkere kop koffie te serveren.

In Leeuwarden en omgeving komt Kaldi Mobiel regelmatig. Grote kans dat je zo’n mobiele koffiebar ergens op een beurs in het WTC Expo, evenement of festival tegen bent gekomen. Graag maakt onze meester koffiezetter lekkere koffie’s en latte macchiato’s voor jouw gasten of klanten. Vanuit een Kees van der Westen tweegroeps Mirage koffiemachine maakt hij of zij elke gewenste koffie variant ter plekke¬† klaar.

Kaldi Mobiel komt niet alleen in de regio Leeuwarden, maar onze mobiele espressobar is beschikbaar voor opdrachten uit het hele land en zelfs daarbuiten. De tot koffiebar omgebouwde Piaggio wordt vervoerd in een bus of op een aanhanger. Daardoor kunnen we overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen.

koffiebar-offerte-aanvragen

De Kaldi Mobiele koffiebar heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu een koffie verkeerd is, een ristretto of een mooie latte macchiato. Onze barista draait zijn hand er niet voor om. Natuurlijk hebben al onze barista’s het SCAE Level 1 certificaat. Naast koffie schenken we ook thee en indien gewenst kan ook Iced Cappuccino of (warme) chocolademelk verzorgd worden. Zelfs een fris fruitwater kan geregeld worden of ranja voor de kinderen.

Verder zijn er verschillende opties voor iets erbij. In overleg is veel mogelijk. Een muffin, brownie of misschien een croissantje bij de koffie? Vraag ernaar in het offerte formulier.

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Leeuwarden, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via de website of bel 038-4669338 en we komen snel bij je terug.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Leeuwarden.

We zoeken nog een franchisenemer voor de regio Leeuwarden. Lijkt het je wat om deze leegte in te vullen? Vraag dan hier vrijblijvend informatie aan!

Mobiele Koffiebar Leeuwarden