Mobiele Koffiebar Rotterdam

E: info@www.kaldimobiel.nl
T: 038-4669338

Ben je op zoek naar mobiele koffiebar Rotterdam? Kaldi Mobiel beschikt over 11 mobiele espressobars en kan zeker wat voor je betekenen. Onze mobiele barista’s in de buurt van Rotterdam komen graag jouw kant op om je klanten of gasten van een goede kop koffie te voorzien. Als de Piaggio niet past op jouw event dan hebben we ook diverse koffiemeubels.

In Rotterdam en omgeving komt Kaldi Mobiel regelmatig. Grote kans dat je zo’n mobiele koffiebar ergens in de haven van Rotterdam, op een beurs, bedrijfsevenement of festival tegen bent gekomen. Graag maakt onze barista lekkere espresso’s en cappuccino’s voor jouw gasten of klanten. Vanuit een Kees van der Westen tweegroeps Mirage espressomachine maakt hij of zij elk gewenste koffie vers klaar.

Kaldi Mobiel komt niet alleen in de regio Rotterdam, maar is beschikbaar voor opdrachten uit het hele land en zelfs daarbuiten. De tot koffiebar omgebouwde Piaggio wordt vervoerd in een bus of op een aanhanger. Daardoor kunnen we overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen.

koffiebar-offerte-aanvragen

De Kaldi Mobiele koffiebar heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu een koffie verkeerd is, een cappuccino of een mooie latte macchiato. Onze barista draait zijn hand er niet voor om. Natuurlijk hebben al onze barista’s het SCAE Level 1 certificaat. Naast koffie schenken we ook thee en indien gewenst kan hij ook of Iced Cappuccino of (warme) chocolademelk meenemen. Zelfs een fris fruitwater is een optie.

Verder zijn er verschillende opties voor iets erbij. In overleg is bijna alles mogelijk. Een brownie, lekkere koek of misschien een croissantje bij de koffie? Vraag ernaar in het offerte formulier.

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Rotterdam, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we komen snel bij je terug.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Rotterdam.

We zoeken nog een franchisenemer voor de regio Rotterdam. Lijkt het je wat om deze leegte in te vullen? Vraag dan hier vrijblijvend informatie aan!

Mobiele Koffiebar Rotterdam