Mobiele Koffiebar Uden

E: uden@www.kaldimobiel.nl
M: 06-41267265

Monique van Dinther is de nieuwste franchisenemer met haar mobiele koffiebar Uden. In Uden en omgeving komt ze graag om op jouw event koffie en/of thee te schenken aan jouw gasten of klanten.

In de regio Uden is Monique met haar Kaldi Mobiel al aardig een bekend gezicht. Grote kans dat je haar ergens op een beurs, bedrijfsevenement of festival tegen bent gekomen. Graag maakt ze lekkere koffie’s en cappuccino’s voor jouw gasten of klanten. Vanuit een Kees van der Westen tweegroeps Mirage espressomachine maakt ze elk gewenste koffiespecialiteit vers klaar.

Net zoals haar andere Kaldi Mobiel collega’s komt Monique niet alleen in Uden, maar is ze beschikbaar voor opdrachten uit het hele land. Ze vervoert haar tot koffiebar omgebouwde Piaggio per aanhanger. Daardoor kan ze overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen.

koffiebar-offerte-aanvragen

De Kaldi Mobiele espressobar heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu een ristretto is of een mooie latte macchiato. Monique draait haar hand er niet voor om. Natuurlijk heeft ze haar SCAE Level 1 certificaat, net als haar collega Kaldi barista’s. Naast koffie schenkt Monique ook thee en indien gewenst kan ze ook of Iced Cappuccino of (warme) chocolademelk meenemen.

Verder zijn er verschillende mogelijkheden voor iets erbij. In overleg is veel mogelijk. Een muffin, grote koek of misschien een croissantje bij de koffie? Vraag ernaar in het offerte formulier.

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Uden, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we reageren snel.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Uden.

mobiele koffiebar uden