Mobiele Koffiebar Utrecht

E: utrecht@www.kaldimobiel.nl
M: 06-24913705

Conrad Blankestijn is een franchisenemer van het eerste uur. Hij begon met zijn Kaldi Mobiele koffiebar Utrecht in 2011. Tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle werd hij voor de leeuwen gegooid en kon hij direct aan de bak met zijn espressobar. Het bleek een mooie opstart als mobiele barista.

In de regio Utrecht is Conrad met zijn Kaldi Mobiel een bekende verschijning. Grote kans dat je hem ergens op een beurs, bedrijfsevenement of festival tegen bent gekomen. Tegenwoordig zelfs dubbel zoveel kans, want sinds 2017 beschikt Conrad over twee mobiele koffiebars. Meer capaciteit dus om lekkere espresso’s en cappuccino’s te maken voor jouw gasten of klanten.

Net zoals zijn andere Kaldi Mobiel collega’s komt Conrad niet alleen in Utrecht, maar is hij beschikbaar voor opdrachten uit het hele land. Hij heeft een mooie bus waar hij zijn tot koffiebar omgebouwde Piaggio in vervoert. Daardoor kan hij overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen.

koffiebar-offerte-aanvragen

De Kaldi Mobiele espressobar heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu een ristretto is of een mooie latte macchiato. Conrad draait zijn hand er niet voor om. Natuurlijk heeft hij zijn SCAE Level 1 certificaat, net als zijn collega Kaldi barista’s. Naast koffie schenkt Conrad ook thee en indien gewenst kan hij ook of Iced Cappuccino of (warme) chocolademelk meenemen.

Verder zijn er verschillende opties voor iets erbij: een lekkere muffin of huisgemaakte brownies behoren tot de mogelijkheden. Vraag ernaar in het offerte formulier.

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Utrecht, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we komen snel bij je terug.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Utrecht.

Mobiele Koffiebar Utrecht