Mobiele Koffiebar Zwolle

E: zwolle@kaldimobiel.nl
M: 06-22487998

Jaap de Gruijter is de mobiele barista in de omgeving van Zwolle. Hij helpt je graag met zijn mobiele koffiebar Zwolle om een succes te maken van jouw evenement. Naast het feit dat hij een goede kop koffie maakt is Jaap een uitstekende gastheer en doet hij er alles aan om het jouw gasten of klanten naar de zin te maken.

In de regio Zwolle is jaap met zijn Kaldi Mobiel een graag geziene gast. Grote kans dat je hem ergens op een beurs, bedrijfsevenement of festival tegen bent gekomen. Graag maakt hij lekkere espresso’s en cappuccino’s voor jouw gasten of klanten. Vanuit een Kees van der Westen tweegroeps Mirage espressomachine maakt hij elk gewenste koffiespecialiteit voor je klaar.

Evenals zijn andere Kaldi Mobiel collega’s komt Jaap niet alleen in regio Zwolle, maar is hij beschikbaar voor opdrachten uit het hele land. Hij vervoert zijn tot koffiebar omgebouwde Piaggio per trailer. Daardoor kan hij overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen.

koffiebar-offerte-aanvragen

De Kaldi Mobiele koffiebar heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu een ristretto is of een mooie cappuccino met een figuurtje. Jaap draait zijn hand er niet voor om. Natuurlijk heeft hij zijn SCAE Level 1 certificaat, net als zijn collega Kaldi barista’s. Naast koffie schenkt Jaap ook thee en indien gewenst kan hij ook of Iced Cappuccino of (warme) chocolademelk meenemen.

Verder zijn er verschillende opties voor iets erbij. In overleg is bijna alles mogelijk. Een muffin, brownie of misschien een croissantje bij de koffie? Vraag ernaar in het offerte formulier.

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Zwolle, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we komen snel bij je terug.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Zwolle.

Mobiele Koffiebar Zwolle